CAPS

Overzichtelijke webshop met uitgebreide keuze en scherpe prijzen.
Ik heb een hier losse PC componenten + assemblage + 2 monitoren besteld.
Het afrekenen ging zoals je mag verwachten van een goede webshop. De website is af en toe een beetje sloom.

Levering in verschillende dozen, allemaal via track & trace te volgen. Ook de doosjes (+ handleiding + overige materialen) van alle losse componenten zijn geleverd. Geassembleerde PC was voorzien van plastic luchtkussen zodat de componenten niet zouden verschuiven tijdens het vervoer. Op de elektriciteitsaansluiting van de voeding was een sticker geplakt die aangaf eerst de plastic luchtkussen te verwijderen voordat je de PC aansluit, wel zo handig.

Ik had er voor gekozen om zelf een OS te installeren en had wat problemen met de installatie van Windows 10, deze liep voortdurend vast (BSOD). Contact opgenomen via het e-mailadres van de supportafdeling en hier werd snel op gereageerd. Uiteindelijk de tip gekregen om Windows 11 te gebruiken en dat ging direct goed. Achteraf had ik dat zelf ook wel kunnen (moeten) bedenken maar ik was blij met de snelle reply :-)

Scorekaart voor CAPS

Qshops