AlgemeenOverzichtelijke website, goede concurrerende prijzen. Let op als niet alle bestelde producten op voorraad zijn wordt de gehele zending pas verstuurd als alle producten binnen zijn. Duurde in mijn geval 2 weken tussen bestelling en levering.
VerzendingDuurde een paar dagen omdat niet alle bestelde items aanwezig waren.
Doos van "slechte" kwaliteit en die was zodanig beschadigd dat je erin kon kijken zonder iets te moeten forceren. Dit terwijl er wel voor ruim Euro 600 aan
producten inzat, ondermeer ook kleinere onderdelen.
Contact gehad over de betaling omdat de reservering op de credit kaart was verlopen. Netjes en snel geholpen
Beste KDubbelW,
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met het verloop van je bestelling bij ons.
Waaneer er een of meerdere producten van een bestelling niet op voorraad zijn, en je als klant de resterende producten wel alvast zou willen ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen. Dan kunnen wij de bestelling voor je splitsen zonder dat hier extra verzendkosten aan verbonden zijn.
Wat de staat van de bestelling bij ontvangst betreft kan ik op basis van je profiel bij Tweakers.net de bestelling niet vinden. Daarom zou ik je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice onder vernoeming van je bestelnummer en foto's van de staat waarin je de bestelling hebt ontvangen.
Dan kunnen wij de zaak onderzoeken, en mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van verborgen transportschade die pas bij in gebruikname tevoorschijn komt, een oplossing voor je vinden.
Mvg
Proshop