TI-84shop.nl

Ik lees hier veel verhalen van gedupeerde klanten van dit bedrijf, had ik deze maar eerder gelezen voordat ook ik met ze in zee ging.

Half Juli voor de verjaardag van mn zoon een Playstation 5 modern war pakket besteld, stond op de site op voorraad en binnen 1 week verzonden. (Staat nu nog steeds op voorraad) deze zou dus ruim op tijd voor de verjaardag van mn zoon binnen moeten zijn. Na een week kreeg ik een mail dat er problemen zijn bij de leverancier, hoe kan dat nou, op de site staat dat deze bij jullie op voorraad is, beetje vreemd. Het zou dus langer duren, inmiddels was de verjaardag al lang geweest en daar stond ik dan met lege handen. Keer op keer moest ik mijn zoon teleur stellen en heb eindelijk besloten om de bestelling maar te annuleren en verzocht op directe terug betaling.

Creditnota ontvangen en ik zou worden terugbetaald, ook hier blijkt er weer zogenaamd van alles tegen te zitten ondertussen was ik al de smoesjes zat. Inmiddels begon de woede bij mij toe te nemen en was ik in staat om zelf naar Capelle aan de IJssel te rijden om mijn geld op te halen, wetende dat dit meestal in mijn nadeel uitpakt heb ik besloten om juridische hulp
in te schakelen in de hoop dat ik snel wordt terug betaald zodat ik alsnog de Playstation voor mijn zoon elders kan aanschaffen.

Scorekaart voor TI-84shop.nl