NBB.com

Bestelling geplaatst via de nbb.de website. Ging zonder veel moeite. Wel onhandig is dat je iedere keer als je in wil loggen een code moet invullen die je per mail krijgt. Had mooier geweest als dat 1x per browser of IP is o.i.d.

Ik weet niet of dat voor de NL versie van de shop ook geldt, maar de prijzen zijn op de website in de Duitse BTW tarieven, tot je het afrekenproces in gaat. Dan komt het ineens een stuk hoger uit wegens de hogere BTW in Nederland.

Overall een positieve ervaring rondom de afhandeling.

Nadat mijn bestelling was aangenomen werd deze voorbereid voor verzending. Maar anderhalve dag later nog geen verzendbevestiging ontvangen, terwijl het product wel op voorraad was.

In de tussentijd ben ik van gedachten van veranderd en heb ik mijn bestelling geannuleerd. Via het contactformulier de winkel benaderd en binnen een uurtje in vriendelijke toon de bevestiging van mijn verzoek ontvangen. Een paar uur later zag ik het geld ook weer terug op mijn credit card staan.

Hoi!

Fijn dat je een positieve ervaring met ons had. Bedankt voor je feedback.

Scorekaart voor NBB.com