Toolnation

Toch maar eens tegenwicht bieden aan de negatieve reviews hier. Vorige week een Bosch GKS 85 cirklezaag besteld. Meerdere redenen om voor Toolnation te kiezen: ze hebben een vaste winkel en zijn daarmee niet enkel een dozen schuiver (Dirks Machines in Beek), ze zijn vaak de goedkoopste en in mijn geval ook, geen enkele partij heeft deze cirkelzaag op voorraad, voor half geld een zaagliniaal erbij en extra garantie.

Op woensdag besteld. levertijd zou 1 tot 3 werkdagen zijn. En feitelijk hebben ze daar ook aan voldaan, wanneer levertijd wordt beschouwd als het moment dat de machine wordt overgedragen aan de vervoerder.

Het enige wat ik dan wel het aan te merken is dat ik tot nog toe enkel de zaag geleverd heb gekregen, maar de liniaal nog niet. Via het webformulier navraag gedaan, en het blijkt inderdaad te kloppen. Zoiets wil je gewoon op voorhand weten. Bij mijn account zie ook wel gedeeltelijke verzending en dan is het met 2 items ook wel weer duidelijk.

Dit was overigens mijn vierde bestelling bij hun in 3 jaar tijd. Als je geen spoed hebt, of het komt bij andere leveranciers ook rechtstreeks van de fabrikant, is het een prima partij.

De zaag zit in een kunststof koffer die op zijn beurt weer in een knalgroene overdoos zat, met een stukje papier er naast tegen schuiven. Doos was onbeschadigd, dus complimenten voor DHL.

Liniaal nog niet ontvangen.

Wegens maar een deel van de levering ontvangen te hebben, het webformulier ingevuld. Wat een beetje jammer is, is dat je wel een melding krijgt dat het bericht is verstuurd, maar je krijgt geen kopie van het bericht.

Desalniettemin de volgende dag al een reactie, dus binnen de twee dagen die ze zelf rekenen.

Scorekaart voor Toolnation