Redux Gaming

Ik heb hier een gamedesk besteld die binnen twee dagen geleverd zou worden maar jullie raden het al....

Bestelling donderdag vroeg gedaan, levering plus 1 werkdag, dus vrijdag zou je denken....Maandag pas binnen. Er gaat iets mis met tijden of ze hebben geen dagelijkse pick-up regeling met de vervoerder.

De doos van de desk heeft betere tijden gekend, een gratis Swiffer erbij zou niet misstaan. De tape was of eerder losgehaald of dermate oud dat hij uitgedroogd was. De quality control sticker van 2021 die ik aantrof, zegt me dat het product toch een aardige tijd ergens in een stoffig magazijn gelegen heeft.

Gelukkig was de inhoud onbeschadigd en kon ik eindelijk dat buro opzetten.

Ik wilde jullie een kans geven, maar wat hebben jullie het weer goed verprutst, Redux!

Donderdag 20-07 om 00.31 besteld, om 11:09 status wordt verzameld, om 12:07 status aangemeld bij DHL inclusief trackingcode.
Uit de mailing:

"Heb je gekozen voor een zending dan word de bestelling nu overgedragen aan de vervoerder.
Heb je gekozen voor ophalen dan staat de bestelling klaar om afgehaald te worden, je kunt vrijblijvend binnen onze openingstijden langs komen.
Als alles goed gaat kun je vanavond of morgen eindelijk gamen! Alvast heel veel plezier van het hele Redux Gaming Team!"

Het duurde dus tot vrijdagavond voordat de zending werd overgedragen aan DHL.

Ik had met opzet besteld met het oog om de desk vrijdag, uiterlijk zaterdag binnen te hebben, helaas.

Nu heb ik dus op een compleet lege kamer een oud buro op moeten zetten met de rest van de meubels, pc erop, alles maar tijdelijk plaatsen om 3 dagen later alles weer af te moeten breken, oud buro naar beneden slepen, nieuwe opzetten en die hele pc weer aan te sluiten.

De klantenservice is waardeloos, verschuilt zich simpelweg achter de vervoerder.

Beste Redux: DHL kan niet vertraagd zijn als jullie het product simpelweg niet hebben overgedragen aan hen.

Scorekaart voor Redux Gaming