TechPunt

Waardeloos bedrijf! Heb een smartband ontvangen die defect is. Vervolgens komt de support medewerker met een vreemde "oplossing" (3 x volledig opladen en op maken, daarna zou het gaan werken). Natuurlijk gaat dat niet werken want de smartband gaat niet eens aan. Ik heb netjes alles vermeld, vervolgens wordt er mij gevraagd om het product te retourneren maar dat de kosten in eerste instantie voor mij zijn. Mocht er inderdaad een defect zijn krijg ik de retourkosten terug. Techpunt zadelt je op met een defect product om jou ook nog eens laten opdraaien voor de nasleep. Vervolgens krijg ik 4 dagen nadat de retourzending is bezorgd de volgende mededeling:

Door drukte kan het zijn dat het afhandelen van uw retourzending in totaal 1-2 weken in beslag neemt. Wij vragen om uw geduld en houden u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte!

Te gek voor woorden!! En dat alles voor een smartband van 25 euro! Echt een waardeloos bedrijf die absoluut niet snappen wat klantenservice inhoudt. Doe jezelf een lol en sla Techpunt over.

Leveren een defect product en laten de consument in eerste instantie opdraaien voor de verzendkosten. Je moet maar afwachten of je het geld terug krijgt.

Laten de consument in eerste instantie opdraaien voor de verzendkosten van een defect product. Vervolgens laten ze 4 dagen niks weten nadat de retourzending is bezorgd. Daarna krijg je de mededeling dat het door drukte wel 2 weken kan duren!

Klantenservice kennen ze niet.

Scorekaart voor TechPunt