Algemeencombimagnetron ging stuk. deze ging binnen de garantieperiode stuk en ik dacht: oke, opsturen en het wordt gemaakt. maar in plaats van maken krijg ik een product terug die nog meer schade heeft opgelopen.
Klantenservicemijn combimagnetron was stuk. ik kon de knopjes niet meer gebruiken. ik vroeg een reparatie aan en ik betaalde 40 euro extra zodat een bedrijf de combimagnetron thuis kon ophalen. binnen twee weken tijd kreeg ik mijn product terug. de hele omhulsel van de combimagnetron was beschadigd. de front panel van de combimagnetron zat niet goed. ik moest alweer het product opsturen. binnen twee wekentijd kreeg ik mijn product terug. reparatiecentrum gaf aan dat ze een nieuwe omhulsel hebben geplaatst. ik keek naar het omhulsel. het was de vorige omhulsel en de deuken waren eruit getimmerd en ze hebben een schroef daarin gedaan om het vast te zetten terwijl er daarvoor geen schroef zat. en nu moet ik deze voor de derde keer opsturen. onmenselijk. ik ben meer dan tien jaar een klant van bol.com. ik heb de nodige spullen voor mijn bedrijf daar gehaald. ik ga niet meer hier bestellen. klantenservice: die ene zegt a aan het telefoon, dan zegt de andere b, en uiteindelijk komen ze hun beloften niet na. het gaat me niet om de geld, maar om het vertrouwen. en die is er niet meer.
Beste Westlym,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com