bol

Ik ben helemaal niet blij met Bol. Zij hebben er voor gezorgd dat bijna geen enkele andere webshop het nog goed kan doen. Ze hebben een gigantisch aanbod, meestal prima prijzen, supersnelle levering en een bijzonder vriendelijke en vaak grappige klantenservice.

Als ik bij een andere webshop een keer langer dan 2 dagen op een bestelling moet wachten, merk ik hoe verwend ik ben door Bol.

Ik ben een Hollander, dus toch nog een puntje van kritiek: Het inpakken van bestellingen gaat niet altijd even goed. Ik bestel wel eens Lego, waarbij het voor mij als verzamelaar belangrijk is dat de doos 100% in orde is. Als ik dan zie dat Bol geen opvulmateriaal in de doos er bij doet, wordt ik toch een beetje verdrietig. Ik zou best extra willen betalen, als ik dan weet dat mijn bestelling extra goed is ingepakt. Want we weten allemaal dat de bezorger niet voorzichtig omgaat met pakketten.

Vriendelijk en grappig. Ze lossen het eigenlijk altijd wel voor je op. Natuurlijk baal ik als er iets mis gaat, maar met een goede oplossing ben ik dat zo weer vergeten.

Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk