AlgemeenEen webwinkel is wat mij betreft enkel zo goed als de service die verleent wordt wanneer er iets mis gaat. (gewoon verzenden moet bij definitie foutloos)
Sicomputers had bij een bestelling UPS gebruikt als verzender. De bezorger had mijn pakketje ni de voortuin gesmeten, overigens wel met foto als handig bewijs, en toen ik de volgende dag thuiskwam lag het pakketje er niet meer.
Claim ingediend bij UPS maar dat had vrij weinig nut want UPS ging zoeken naar mijn pakketje binnen hun organisatie wat, ehm, nuttig was.
Ik hoop dat verkopers leren van dit soort ervaringen. Het gebeurd steeds vaker dat bezorgers pakketjes onbeheerd achterlaten zonder dat hiervoor toestemming is gegeven.
Zie eerdere toelichting. Pakketje afgeleverd door UPS in de voortuin waarna het waarschijnlijk meegenomen is door iemand anders
KlantenserviceUiteindelijk een weer contact opgenomen met Sicomputers welke mij zonder issues een nieuw item opstuurde. Top!