Samsung.com

Erg goede ervaring met het bestellen. Wel waren er erg veel impuls aankomen die nog voorbij kwamen voor ik daadwerkelijk het bestel proces af kon ronden. Min puntje was wat mij betreft dat ik er bij de check-out pas achter kwam dat mijn gekozen kleur een levertijd had van 5 weken. Daardoor moest ik weer terug het proces door om een kleur te kiezen die sneller leverbaar was.

Als je voor 1000 euro aan producten besteld mag je toch verwachten dat dit alleen aan de deur afgegeven wordt doormiddel van legitimatie.
De bezorger vond het echter wel voldoende om het pakketje voor de deur te leggen en op de bel te drukken. Dat terwijl wij hier aan een relatief drukke straat woonde, het buiten winderig was en regende.
Hij heeft ook niet gezien dat ik thuis was, ik zat namelijk boven uit het zicht.
Voor het zelfde geld zijn je producten gewoon gejat of naar de klote. Het is allemaal goed gekomen, maar niet door de bezorger.

Scorekaart voor Samsung.com