AlgemeenDeze review is geschreven omdat ik kans maak op een prijs die me wel past. Uiteraard is alles naar waarheid omschreven.
Het bestelproces verliep prima. Vanuit de Pricewatch doorklikken naar SiComputers en de betreffende productpagina. Daarna bestellen en afrekenen. Dit gaat zoals we tegenwoordig verwachten van een bestelling via internet.
Na de bestelling (10 juli) krijg je een aantal e-mails om je bestelling te volgen. Eerst een bevestiging van de bestelling en de betaling. Meteen daarna een mail met de officiële factuur en een mail om toch maar een account te maken. Op 12 juli kreeg ik drie keer de mail dat mijn bestelling is verpakt en een Track&Trace nummer. Twee van deze mails hadden de verkeerde T&T en de laatste was goed.
Twee dagen na de bezorging kwam de mail om een review achter te laten op o.a. Tweakers.
Het aantal mails was een beetje overdadig maar niet extreem of storend. De foutieve T&T was een slordigheidje maar heeft mij verder niet gestoord.
Het verzenden had volgen mij een dag eerder gekund, nu zat er een dag tussen bestellen en verzenden.
De bestelling is netjes en stevig verpakt, geen overdadig grote doos. Het product was goed beschermd door het opgepropte karton/papier in de dood. Van schuiven in de doos zou geen enkele sprake kunnen zijn.
De klantenservice heb ik niet nodig gehad. Het product is wat ik besteld had. De komende week kan ik het pas testen en in gebruik nemen.