TI-84shop.nl

Op 22/06/2023 heb ik een xbox series X besteld bij onderstaande webshop ter waarde van 445€.

https://www.ti-84shop.nl/nl/xbox-series-x3.html (ondertussen is de prijs kennelijk maar 429€ meer op 14/07/2023)

De webshop claimt op zijn verkoopspagina het product voorradig te hebben en per direct te kunnen verzenden. (dit doen ze tot op heden nog steeds)

Een week na bestelling en betaling (bankcontact) heb ik naast de bestelbevestiging via mail nog geen nieuws ontvangen.

Na onderzoek op internet (dit had ik beter vooraf gedaan) blijkt dit geen alleenstaand feit te zijn bij deze webshop: https://tweakers.net/shop...shop-punt-nl/shopreviews/

Ik heb de webshop hierover gecontacteerd en gevraagd om, of per direct het product te verzenden, of mijn geld terug te storten.

De webshop liet me verstaan dat het aan de leverancier lag en dat het volgende week wel in orde zou komen.

Hierop heb ik gevraagd de koopovereenkomst te ontbinden en mijn geld per direct terug te storten.

Ondertussen 2 weken verder heb ik mijn geld nog niet terug, de webshop beroept zich op transactietijden bij de bank (wat naar mijn mening onzin is, een bank doet er geen 2 weken over om een overschrijving te verwerken) en een wettelijke termijn (een wettelijke termijn van wat is me niet duidelijk)

Laat je niet vangen door deze webshop.
Het zijn in mijn ogen oplichters.

TI-84shop.nl
Barbizonlaan 104
2908 ME Capelle ad IJssel
KvK-nummer: 61022888
BTW-identificatienummer: NL002195262B63
info@ti-84shop.nl
(+31) 085 4013571

Ik heb klacht neer gelegd bij de lokale politie.

Er is nooit iets verzonden geweest.

Verkoper verstopt zich achter het niet leveren van het product door de fabrikant.

Het enige wat de klantendienst kan is onzin verzinnen om je nog een week langer te laten wachten.

"het komt zeker goed tegen het einde van de week"

ondertussen zijn we een maand verder en ik heb nog geen xbox of mijn geld terug.

Wat is uw ordernummer?

Scorekaart voor TI-84shop.nl