AlgemeenBij EL Vidas een Samsung TV besteld omdat deze de goedkoopste prijs had. Ook heb ik de eerste pagina aan reviews bekeken die toch wel positief waren.
Bestellen, informatievoorziening t.b.v. levering en de levering zelf waren goed. Totdat je ziet welke SKU je geleverd hebt gekregen. Ik heb een Samsung 65AU7040 besteld maar kreeg een Samsung 65AU7022K geleverd.
EL Vidas Klantenservice gebeld en aangegeven dat ik de verkeerde SKU had gekregen. Er werd mij dringend verzekerd dat dit exact hetzelfde model met exact dezelfde specificaties was echter een EUROPEES model i.p.v. de Benelux versie. Dit zou ook duidelijk op de website vermeld staan. Dit heb echter niet kunnen vinden. Ik gaf aan graag het verschil in prijs (wat terug te vinden is her en der op het web) terug te betalen (~70 euro). Word echter niet op gereageerd anders dan hetgeen hierboven staat. Mailtje erg mager. Ik kon mijn factuur aangepast krijgen naar dit model mocht ik dit wensen, wat een grap. Bij gebrek aan tijd en energie dit model maar gehouden (waar El Vidas op hoopt natuurlijk) en een les geleerd > El vidas blacklisten.
Op andere review pagina's helaas moeten teruglezen dat dit veel vaker gebeurt bij El Vidas en er moeilijk of geen contact gelegd kan worden met het bedrijf t.a.v. retouren, geld terug o.i.d.
TLDR, je krijgt een ander (in mijn geval buitenlands) model geleverd dan dat je besteld hebt. Hetgeen wat je besteld is wél een NL/BE model en zou ook zo geleverd moeten worden. Tweakers zou deze verkoper moeten bannen van de website.
Er word ronduit gelogen: "de TV die je ontvangen hebt, is exact hetzelfde als degene op de website". Dit vertellen ze met 100% overtuiging en daar blijft het bij.