AlgemeenHet bestellen van de telefoon in kwestie ging vrij eenvoudig. Tot zo ver alles goed.
VerzendingVerzending was redelijk snel door de partner van bol.com. Weinig opsmuck, maar dat hoeft ook niet. Wel weinig info bij het product betreffende garantie...achteraf blijkt waarom.
KlantenserviceIn en in slechte service, product ging kapot en ik kon het uitzoeken. Partner waar het product was besteld was afgestoten en ik mocht contact opnemen met de samsung. Deze wilde het product niet repareren omdat het kennelijk buiten de europese unie was vervaardigd. Dit was bij de aankoop geenszins duidelijk. Na anderhalve maand mailen en bellen nog geen spoor van een andere telefoon of geld terug. Al meer dan een maand aan het bellen en mailen met de bol.com. Iedereen wijst naar elkaar en maakt excuses maar er gebeurd niets. Wat een hopeloze winkel blijkt bol.com als je wat service nodig hebt.
recap:
Nu, na ruim een maand heeft Bol.com het goed opgelost. Heeft me wel handen vol keren bellen gekost en ik denk wel 10 mails, maar netjes opgelost. Dank vooral aan Aleta van de klantenservice (en ook anderen die zich achter de schermen hebben ingespannen)
Beste RodyHofkes,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com