TI-84shop.nl

OPGELICHT!!! PAS OP!!!

Bespaar uzelf geld en tijd en bestel absoluut niet bij deze webshop. 21-03-2023 heb ik een Xbox series x besteld van 500 euro. Tevens 22-6-2023 heb ik geen product of geld terug gekregen. Ze houden je aan het lijntje en hopen dat je het er bij laat, maar ik ga het hier zeker niet bij laten.

Product is nooit geleverd. Geld retour krijgen is vrijwel onmogelijk. In principe sponsorde ik de vakantie van Brian en Amarsingh aangezien hun het hele bedrag als winst ontvangen en er geen ene zak voor hoeven te doen. Mijn geld zullen hun lekker verbrassen in Dubai.

Via email contact gehad. Constant werd er vermeld dat ik nog een week geduld moest hebben. Na meerdere soortgelijke mailtjes heb ik gereageerd dat ik tot een bepaalde dag zou wachten en niet langer. dit was toen al ruim 6 weken nadat ik besteld had. Hier is nooit op gereageerd. Telefonisch geen contact mee te leggen aangezien er nergens een telefoonnummer staat.

SCHANDALIGE OPLICHTING PRAKTIJKEN.

Deelt u uw ordernummer en wij nemen contact op en lossen dit op!

Scorekaart voor TI-84shop.nl