bol

Bol.com - is geen service na verkoop.

Allemaal goed tot als er iets is. Onlangs een salontafel gekocht via bol.com. Aangekomen met elementen die gebarsten zijn hier en daar een hoekje af - alle kanten beschadig. De tafel toch in elkaar gezet met hoop dat de beschadigde elementen aan de binnenkant zitten en ze niet zichtbaar zijn. Dat is het niet geval. Wij hebben betaald voor een nieuw tafel en een tafel gekrijgen die nog geen 50 euro waard is.
Oplossing van bol.com ? Neemt contact met de verkoper. Dit hebben wij gedaan - maar levert niets op.
Retour stuuren ? Tafel in elkaar moeten zetten met meer dan 80 schroeven en verschillende elementen. Nu dit allemaal losmaken en terug inpakken omdat ze zo een rommel verkopen als nieuw zie ik echt niet zitten.

Een schande is om zo iets te verkopen voor zo veel geld.
Dit was ons laatste bestelling bij bol.com.
Als je iets nieuw koopt voor een prijs van 130€ wil je geen product krijgen die aan alle kanten beschadigd is.

Update :

Partner verwacht dat wij de tafel terug stuuren.

Dus alles terug los maken (ongeveer 1,5u werk), inpakken, naar post brengen - uitendelijk moeten wij voor alles zelf opdraaien omdat jullie zo iets verkopen. Dit vind ik er over.

Levering op tijd - altijd zo als beloofd. Wij zijn al jaren klant (geweest) en bij bol.com is vandaag besteld - morgen in huis ECHT.

Spijtig na deze ervaring gaan wij niet meer bestelen bij bol.com. Het zijn er genoeg andere winkels die deze optie ook aanbieden.

Geen klantenservice. In geval dat er iets mis is moet je maar zelf contact opnemen met de partner. Bol.com trekt zich daar niets van aan omdat ze zo gezegd niets verkopen. Alle artikels komen uit hun partners.

Beste Robert1000,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol