Netwerkkabel.eu

Blijkbaar had ik connectoren besteld die niet compatibel zijn met de kabel, daar had ik graag meer over terug willen zien op de website.
Ik was in de veronderstelling dat ik ze makkelijk even om kon ruilen; ideaal zo'n bedrijf in de buurt, maar dat was nog niet zo makkelijk als ik had gehoopt. Het kostte wat moeite om dit voor elkaar te krijgen.
Het vervelendste vind ik vervolgens dat ik op de fiets (30 minuten reistijd) naar ze toe ga, daar te horen krijg dat er niemand is van een stel bouwvakkers die volgens mij liever helemaal niks tegen me hadden gezegd.
Vervolgens bel ik maar en dan krijg ik te horen dat de kans eigenlijk heel klein is dat er iemand die kant op zal komen.
Je kunt je voorstellen dat ik behoorlijk pissig werd, gezien zowel de klantenservice als de bevestigingsmail aangaven dat ik die dag prima langs kon komen, op een tijdstip die mij uitkwam.
Gelukkig zag ik een onzichtbare deurbel (gezien de deur ervoor zat omdat die open stond) en was er dus toch iemand aanwezig die me de bestelling kon overhandigen, anders had ik daar ik weet niet hoe lang zitten wachten, want vanuit de klantenservice kreeg ik te horen dat ze geen idee hadden hoe lang het zou duren.

Al met al vind ik dit echt een flinke domper en ik zag al veel reviews waarin ze ook niet al te best scoren. Helaas sluit ik me bij die reviews aan.
Hopelijk worden toekomstige klanten beter geholpen.

De bestelling werd de volgende dag verzonden, dus dat is op zich prima. 2 dagen na verzending werd het bezorgd. Dat is niet echt snel.

De service naar de klant is waardeloos, want als je iets op komt halen en er is niemand is dat een slechte zaak. Vervolgens zegt de klantenservice dat ze niet weten wanneer er iemand komt...

Scorekaart voor Netwerkkabel.eu