Dustin Nederland | Zakelijk

Je zou toch zeggen dat Dustin een betrouwbare zakelijke partij is. Voor de eerste keer hier iets zakelijks besteld. Betreft aanschaf van enkele laptops.
De prijs was prima en er waren er 28 op voorraad dus keuze gemaakt om bij Dustin te bestellen.

Na 2 dagen was de status nog niet veranderd. Heb met ze gebeld en gaven aan dat ze de laptops bij een distributeur hadden besteld waar geen voorraad was. En ze zouden het meteen aanpassen naar eentje die wel voorraad heeft. Ze konden zien dat andere distributeurs gewoon voorraad hadden. Dus ik denk prima, dat komt dan wel goed.

Dag later stond status nog steeds op in behandeling. Dus hebben ze helemaal niks omgezet. Contact gehad met de chat. U heeft gelijk, we gaan dit meteen in orde maken.Niet lang later krijg ik een mail dat de producten opeens niet meer op voorraad zijn en levertijd een maand later is. Zelfs dit kon niet gegarandeerd worden stond in de mail.

Na het lezen van eerdere reviews lijkt dit sterk op misleiden van klanten. Met een leuke aanbieding komen bij een distributeur die geen voorraad. De voorraad op website is waarschijnlijk gewoon de som van voorraden bij alle distributeurs samen.

Dit verwacht je niet van een zakelijke partij.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk