AlgemeenPas geleden een bestelling geplaats bij Bol.com.Sedert kort maar al jaren hun compagnon in wat betreft bestellen van artikelen.Nu laatst een wasmachine hoes bestelt .Welliwaar om de wasmachine in de douche te beschermen van water. Die om hun beurt weer na gelang een tijd gaat inwerken op het matriaal.En op zijn beurt gaat roesten en afbreken.Krijg ik het pakket in handen.Nu na opening zie ik dat het niet de vergelijkbare hoes is die staat afgebeeld bij de website.Het geval is dat de rits aan de kant zou zitten waar de wasmachine deur zit.In dit geval zit de rits aan de bovenkant.Misschien een technisch foutje maar wij kijken er wel op.Ook het afleveren op de tijdstip liep niet gesmeert.Moest de volgende dag laat in de middag mijn pakket afhalen bij Tabacs&Gifts waar Postnl. het heeft afgeleverd.Maar moest er wel twee keer heen.Bij de eerste poging was het pakket er nog niet.Twee uur later excact was het wel raak.Maar wat een rompslomp het allemaal niet geeft enkel voor een beschermingshoes.Mogelijk moet ik mijn zelf eens beschermen en weer vanouds zelfstandig mijn producten in de winkel kopen.Is het product er wel dan een goede zaak.Maar is zo een product er niet dan niet erover lopen piekeren .Want duurkoop is beter dan slecht koop.
VerzendingDe verzendingen lopen meestal gesmeerd.Maar ik ben bang dat het toch nepspullen zijn die wij afgeleverd krijgen.Er is na mijn mening genoeg op de markt om de spullen te kunnen omruilenTegen beter weten in krijg je in de loop van de gedurende tijd en afhandeling te maken met:Bestellen-geld overmaken-sorteren-afleveren.Een beste kans om niet het juiste artikelen te krijgen in de tijd.
KlantenserviceWeinig voorgesteld bij de klantenservice.Maar deze mensen doen ook hun werk.En waarschijnlijk zitten zij het hardst op hun bestellingen te wachten.