AlgemeenDe site zelf is prima. Je kan redelijk goed vinden waar je naar zoekt en ook het betalen werkt prima.
Wellicht dat ze de product filter functies wat kunnen verbeteren, want die zijn bij veel producten niet echt nuttig en/of niet compleet, waardoor je soms wat langer aan het zoeken bent dan zou kunnen.
De levering was waardeloos.
Om te beginnen krijg je tracking and tracing nummer. Op zich prima.
de tracking and tracing zegt: we zijn er tussen 8:30 en 11:00 -- of iets in die richting. De levering is op zaterdag, dus ik sta die dag wat vroeger op om de levering in ontvangst te nemen.
Het is 11 uur. Ze zijn nog niets geweest. Dus ik weer op internet kijken, en wat blijkt, ze hebben mij gemist. Ik was echter gewoon thuis. Kortom, ze zijn gewoon niet langs geweest.
Klacht indienen of hierover communiceren? Vrijwel onmogelijk -- of het is dusdanig ver weggestopt dat je gewoon geen zin meer hebt om het allemaal op te zoeken.
Mijn bestelling wordt nu dus ergens op een postNL afhaal locatie gedumpt. Ik opzoeken waar dat is. Het is blijkbaar niet het dichtstbijzijnde punt. Want tja, dat zou te makkelijk zijn geweest. Nee, het is het een of andere tankstation(niet heel veel verder, maar toch).
Ik maandag uit m'n werk naar dat tankstation. Helaas kan je er -- door verbouwingen -- met de fiets niet komen. Dus ik zet mijn fiets aan de overkant van de straat neer, steek met gevaar voor eigen leven over(drukke straat), moet nog door een grote zandbak lopen, en haal vervolgens het pakketje op.
Het pakketje is niet fatsoenlijk verpakt. Het is de basis doos met een pakbon erop. Geen extra verpakking. Gelukkig is de doos verder wel in goede staat. Ze hebben er gelukkig dus niet mee lopen gooien.
TLDR:
- de bezorger is niet langs geweest
- te laat
- nadat ze niet eens een enkele keer zijn langs geweest moest mijn pakketje maar zelf gaan afhalen.
- communicatie vrijwel onmogelijk
- afhaal punt is niet het dichtstbijzijnde of meest gunstig gelegen afhaalpunt.
- afhaal punt vrijwel niet te bereiken met de fiets of op de voet
- slecht verpakt
Beste Hjung,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com