AlgemeenTwee Intel NUCs (i5-1240P) besteld met werkgeheugen en opslag. (Grootste) levertijd was 2-3 dagen, maar heeft helaas 8 dagen geduurd voordat onderdelen er waren (juist vanwege levertijd deze componenten gekocht, helaas). Hoewel toegezegd, werd daar niet tussentijds over gecommuniceerd. Tegenvaller.
Daarentegen heeft SiComputers coulant gehandeld toen bleek dat ik het verkeerde werkgeheugen had besteld (betrof zakelike rekening, dus geen consumentenrecht). Meevaller.
Al met al (nog steeds) tevreden over SiComputers. Wel geleerd dat ik bij tijdkritische bestellingen ergens anders moet bestellen. Dat ze niet telefonisch beschikbaar zijn, helpt daar ook niet bij mee. Vragen via whatsapp en e-mail worden meestal snel beantwoord, maar duren soms ook een dag.
Zie algemene toelichting: zonder berichtgeving werd de aangegeven levertijd (2-3 dagen) overschreden (8 dagen), ondanks dat ik tussentijds contact had gezocht en mij berichtupdates toegezegd waren.
KlantenserviceZie algemene toelichting: ondanks dat het een zakelijke bestelling betrof, is SiComputers coulant omgegaan met het feit dat ik het verkeerde type werkgeheugen had besteld en heeft dit omgewisseld voor het juiste type.