bol

Opgelost!

Bol neemt privacyschade helemaal niet serieus. Ontzettend slechte service die niet van zich laat horen en je liever doorstuurt naar andere klantenservices.

Prima, lekker snel. Levering is nagenoeg altijd op tijd en makkelijk te volgen via track en trace.

Ik ben bijzonder teleurgesteld in de klantenservice van bol.com. Dit komt door de volgende situatie.
Ik kocht bij bol.com een ipad, wel in alle transparantie bij een reseller, dit zag ik pas achteraf. Ik zag hier geen gevaar in omdat de Ipad voor dezelfde prijs werd verkocht als bij andere aanbieders. Ik ga ervan uit dat als bol.com deze resellers aanbieden op hun website, zij hier enige verantwoordelijkheid voor dragen.
Echter toen ik de ipad geïnstalleerd had met mijn icloud account, bleek het al snel foute boel te zijn. Ik had namelijk een iPad ontvangen die volledig gecontroleerd werd door een ander bedrijf. Onder andere Safari en de App Store ontbraken ook. Na contact met Apple bleek dit een iPad uit een gestolen batch. Hierdoor lekte mijn gegevens direct na een ander bedrijf dat de controle had over deze gestolen iPad. Je kan je voorstellen hoe erg dit is aangezien al mijn gegevens op de icloud staan, ik zou dan ook verwachten, aangezien dit over een enorme privacyschending en data lek gaat, dat bol.com deze ernstige situatie erg grondig en serieus zou oppakken.
Helaas bleek de klantenservice nogal incompetent. Vanuit bol.com werd ik namelijk direct verwezen, eerst naar de winkel van de Coolblue om gebruik te maken van hun klantenservice, met een iPad die ik bij bol.com gekocht had! Ik ben ontzettend beschaamd na de coolblue winkel gegaan, maar aangezien zij mij ook niet meer konden helpen heb ik uiteindelijk 20 uur gebeld met Apple. Met de uitstukelijke hulp van Apple is het uiteindelijk gelukt om mijn gegevens te verwijderen.
Echter blijft dit een zeer ernstige situatie waar mijn gegevens gelekt zijn naar een voor mij onbekend bedrijf. Conclusie van dit verhaal, de ipad is ondertussen geretourneerd, maar ik ben ontzettend teleurgesteld in de medewerkers van bol.com. Ik heb meer dan 6 keer met ze gebeld en iedere keer moest ik opnieuw mijn verhaal doen en kreeg ik niet het gevoel dat ik überhaupt serieus genomen werd. Het feit dat ze mij doorgestuurd hebben naar een concurrent vind ik abominabel. Het feit dat uiteindelijk de gegevens verwijderd zijn, heeft helemaal niks te maken met de service van bol.com wat ik ontzettend ernstig vind, gezien de grootte van het probleem.

UPDATE ; Uiteindelijk heeft bol.com contact met mij opgenomen en het op een hele nette manier opgelost. Zij zagen ook in dat deze situatie niet oke was. Ik ben dan nu ook wel erg tevreden met de service!

We vinden het fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk