bol

BOL verdient flink met Platform voor partners en incasseert de betalingen. BOL neemt geen verantwoordelijkheid voor een juiste afhandeling van de service.

Ik plaats op 3 juni een bestelling bij BOL:
Bedankt voor je bestelling met bestelnummer 1596494621 Luxan greenfix - Onkruidbestrijder Kant&Klaar 5 liter -

E-mail 6 juni van BOL:
Beste Jan,
“Je pakket is tijdens het transport beschadigd en kon niet meer bezorgd worden. Daarom is je pakket retour gestuurd naar de partner Garden Select.
Onze excuses hiervoor.
Wat kan ik doen als ik mijn artikelen toch wil hebben?
Als je de artikelen toch wilt hebben kun je die opnieuw bestellen. Check bij het bestellen of het juiste bezorgadres is ingevuld.”

Ik neem vervolgens vandaag contact op met de chat service van BOL. Conclusie: Nadat de goederen retour zijn ontvangen door de partner van BOL, krijg ik mijn geld terug.

Wat als de goederen niet retour komen bij de partner, terwijl ik nooit wat heb ontvangen…? Het verhaal is helder voor BOL want zij hebben zelf alle berichten verstuurd. BOL neemt alleen geen verantwoordelijkheid en schuiven alles af naar de klant die het maar moet regelen met de Partner van BOL. BOL maakt ca 20% marge op al die platform deals. Ik zat 22 minuten In de chat en moet over 10 dagen niet vergeten te controleren of het geld terug is betaald…. Leuk zaken doen met BOL.

Beste Jbeltman,

Bedankt voor je review. We hebben je klacht in behandeling genomen via Trustpilot. We houden de zending in de gaten zodat we zeker weten dat je bestelling retour wordt verwerkt.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol