tink.nl

tink en smart home in het algemeen kwam op mijn pad door de energiecrisis van vorig jaar. Ik kocht er mijn eerste tado setje en alles verliep vlot. Enkele weken terug bestelde ik er een Husqvarna robotgraasmaaier inclusief garage. Mooi spul en de bestelling kwam zelfs sneller dan voorzien waardoor ik niet thuis was op het moment van levering. De online verzendstatus bij DHL stond op thuis geleverd maar na kort contact met de klantenservice kon ik alsnog het pakket afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.

De verzending kwam sneller aan dan voorzien (na 1 werkdag ipv de op voorhand aangegeven 3) waarna de online DHL verzendstatus op thuis geleverd stond. Na kort contact met de klantenservice kon ik het pakketje alsnog in mijn lokaal afhaalpunt ophalen.

De online verzendstatus werd verkeerd doorgegeven door DHL maar na kort contact met de klantenservice kon ik mijn pakket gewoon afhalen bij mijn lokaal afhaalpunt in de buurt.

Scorekaart voor tink.nl