Kabelshop.nl

avatar van LM1
LM1 Karma 4,77K

Zeer matig. Ik ben op zoek naar laadkabels voor verschillende OnePlus telefoons (3T, 5T en 7T) die snelladen ondersteunen. Kabelshop biedt deze aan, expliciet als kabels voor OnePlus die snelladen ondersteunen, vandaar dat ik bij hun heb besteld. Heb 2 stuks gekocht, maar na uitgebreid testen blijkt dat deze kabels het niet ondersteunen.

Vreemd, omdat het ze wel zo aangeboden werden. Ik mailen: geen excuses dat dit zo op hun website staat, blijkbaar moet ik voortaan niet zo goedgelovig zijn. Er wordt een vervangende kabel aangeboden en opgestuurd die het wel zou moeten doen.

Ook deze laadt niet sneller dan een willekeurige USB-C kabel.

Daarbovenop wordt er een factuur van een andere klant/bestelling meegeleverd, behoorlijk slordig.

Snel verzonden, ok verpakt. Doosje van de tweede levering was wel geplet, maar dat is wat mij betreft geen probleem aangezien het om een kabel gaat.

Reactie is vrij vlot, maar geen excuses dat hun website iets zegt wat gewoonweg niet klopt. Een kabel expliciet met merknaam en snellaadcompatibiliteit aanbieden dat niets anders blijkt te zijn dan een standaard USB-C kabel vind ik neigen naar bewuste misleiding.

avatar van LM1
LM1 Karma 4,77K

Update: 5 weken na besteldatum geld teruggekregen. Eerst een te laag bedrag, omdat dit 'verrekend werd met een andere factuur' (die niet bestaat), daarna ook de rest. Uiteindelijk dus goed gekomen, maar ik zou er geen tweede keer iets bestellen.

Scorekaart voor Kabelshop.nl