AlgemeenVoor mijn simracesetup zocht ik een nieuwe televisie, die niet alleen geschikt zou zijn voor simracen op de PS5 maar ook om andere games op te spelen. Ik kwam uit op de LG C1 en wilde deze aanschaffen bij HelloTV vanwege mijn eerdere goede ervaringen met het bedrijf. Via de mail zocht ik contact met HelloTV en kreeg ontzettend snel antwoord. Na het opnemen van contact werd mij verteld dat de LG C1 niet meer op voorraad was, en kreeg twee alternatieven aangeboden, met elk een ontzettend goede prijs. Ik koos een van de alternatieven (LG CS 55 inch) en heb daarbij extra garantie voor een goede prijs bij kunnen kopen. Na bestelling (op zaterdag om 17:15) werd de televisie op de volgende dag (zondag!!) rond 14:00 bij mij thuis geleverd. Waanzinnig goede service, alweer! Dit is de derde keer dat ik zaken doe met HelloTV (twee televisies en een soundbar) en telkens weer ben ik ontzettend goed geholpen en een product voor een goede prijs kunnen aanschaffen.
VerzendingDe levering ging super snel. Op een zaterdag eind middag de televisie besteld en de volgende dag (zondag!!) om 14:00 keurig geleverd. Perfect!
KlantenserviceZeer snelle interactie. Je stuurt een mailtje met een vraag op zaterdagmiddag en vrijwel direct krijg je antwoord. Keurige antwoorden op mijn vragen en tussen de eerste vraag en daadwerkelijk het doen van mijn aankoop zat nog geen 10 minuten tussen. Uitstekend en exact wat ik gewend ben van HelloTV.