AlgemeenHet is nu ongeveer 1,5 maand geleden dat ik mijn gaming-pc heb aangeschaft. Over het algemeen ben ik erg tevreden. De reden waarom ik bij hen heb gekocht, is het advies van een vriend.
Mijn bestelling is netjes aangekomen, zonder problemen. Ze hadden Windows 11 voor mij geïnstalleerd, zodat ik meteen aan de slag kon. Alles verliep goed totdat ik een blauw scherm (blue screen of death) kreeg tijdens spelen van grafisch intensieve spel. Ik dacht dat ik het had veroorzaakt door windows update die mis was gegaan, maar na een paar keer opnieuw installeren van Windows kreeg ik nog steeds hetzelfde probleem.
Op een gegeven moment heb ik contact met hen opgenomen. Telefonisch ben ik erg goed geholpen. Ik had gehoopt dat het een softwareprobleem was en dat ik het niet hoefde terug te sturen, maar aan de telefoon gaven ze aan dat het waarschijnlijk een hardwareprobleem was. Volgens hun instructies heb ik het teruggestuurd en kreeg ik een nette bevestiging van ontvangst.
Vorige week kreeg ik een e-mail onverwachts waarin stond wat er mis was en wat ze hadden gedaan om het te repareren en dat ze de gaming-pc naar me hadden opgestuurd. Onverwachts kreeg ik het zaterdag binnen, terwijl ik het dinsdag de week erop verwachte. Ik ben erg tevreden dat ze het hebben gerepareerd, maar de communicatie kan beter. Ik moest zelf vragen stellen over de status van de reparatie. Als ik een simpele e-mail had ontvangen waarin stond dat ze het defecte hardwareonderdeel naar de fabrikant hadden gestuurd, samen met wanneer ze verwachten een antwoord van de fabrikant te krijgen, zou ik zeer tevreden zijn geweest. Dan hoefde ik er zelf niet om update te vragen in tussentijd. Verder vroeg ik hen via de chat wat er zou gebeuren als de fabrikant niet binnen een paar weken zou reageren, maar daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op. Als je op dat moment geen antwoord kunt geven om welke reden dan ook, kun je ook aangeven dat je er later op terugkomt. Dat zou ook prima zijn geweest.
Kortom, ik ben erg tevreden over het product, de levering en de reparatie. Het enige verbeterpunt dat ik zie, ligt in de communicatie en het versturen van updates over de reparatie. Als dat gebeurt, ben ik helemaal tevreden. Ik ben tevreden genoeg dat ik hopelijk binnenkort weer een gaming-pc bij hen ga bestellen.