AlgemeenIk bestel al jaren bij Bol.com, en heb tot nu toe pas 1 keer een probleem gehad, en dat lag niet aan Bol.com zelf maar aan een vervoerder.
Ik bestel graag bij Bol, omdat ze altijd alles netjes regelen, bij vragen snel antwoorden en het meteen snel en goed oplossen.
Weliswaar is het lang niet altijd zo dat Vandaag besteld-morgen in huis ook echt lukt, maar dat is niet aan Bol maar aan de bezorgers te wijten. Vooral Post.nl is er heel erg goed in geworden om steeds weer de bezorgdatum op te schuiven.
Of net als DHL een briefje in de bus duwen dat je niet thuis was, terwijl je gewoon thuis zit te wachten en ze simpelweg niet eens aanbellen.
Zoals gezegd, ik ben al meer dan 25 jaar klant bij Bol, en tot nu toe gaat alles vlekkeloos.
Zoals hierboven al aangegeven, vaak hangt het van de vervoerder/bezorger af of iets wel of niet op tijd komt, niet van Bol.com zelf.
KlantenserviceHeb pas contact gehad omdat ik een koelvriescombinatie had besteld, en deze zou dus echt op maandag bezorgd worden.
Vergeet het maar zei de vervoerder, het word dinsdag, en nog gekker, kreeg later die dag een telefoontje van de vervoerder dat ze woensdag pas kwamen want ze hadden de koelkast helemaal niet ontvangen?????
Contact gezocht met Bol.com, die zijn er achteraan gegaan. koelkast was wel degelijk bij de vervoerder en ze hebben er op gestaan dat hij dinsdag toch bezorgd moest worden, wat dus godzijdank ook gebeurd is, met een Bol.com cadeau bon van 20 euro voor alle ellende.
Echt top van de klantenservice dus.
Heel erg bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent!