Redux Gaming

Twee monitoren voor €638,- besteld en zouden zogenaamd een dag later geleverd worden. Tot op heden geen track and trace code ontvangen en telefonisch zijn ze NIET bereikbaar. Stond gisteren een uur lang als 1e in de wachtrij. Vandaag om 09:00 gaan ze open, dus bel ze ook op 09:00 op en sta nog steeds als 1e in de wachtrij na een 45 minuten.

Dit is onacceptabel en absoluut onprofessioneel. Ik zou toch maar heel gauw de bedrijfsvoering tegen het licht aanhouden want als jou dit als consument zou overkomen zou je dit ook alles behalve prettig vinden toch? Waarom doen jullie dit dan wel naar de consument?

Ook al staat dit bedrijf via Tweakers aangeschreven, altijd even naar de reviews kijken voordat je wat koopt. Die liegen er niet om en geven vaak dezelfde klachten aan, zie Kiyoh, Google en Tweakers reviews.

Voor mij ook meteen de laatste keer dat ik hier wat koop. Mocht ik vandaag geen reactie krijgen zullen er juridische stappen ondernomen gaan worden.

Niks ontvangen, geen track and trace code, of überhaupt een berichtje dat het verstuurd is. Pakketje zou een dag later in huis zijn

Onbereikbaar, twee keer een uur in de wacht gestaan, geen reactie op mail, geen reactie op de chat. Waardeloos dit en onacceptabel anno 2023.

Scorekaart voor Redux Gaming