AlgemeenBij Storage Island een WD60EFZX van WD besteld, deze stond te koop voor 165 Euro.
Aangezien ik identieke schijven gebruik (RAID-1) kan dit echt niet afwijken met een ander typenummer.
Na contact via de mail te horen gekregen dat deze gelukkig vrij snel leverbaar was.
Alleen jammer genoeg:
Het pakket wat zojuist geleverd is daar zat een WD60EFPX in. Gek genoeg staat er op de factuur wel dat het toch echt een WD60EFZX zou moeten zijn.
Jammer dat er niet even goed gekeken is voordat het pakket de bus op was gedaan.
Update 1: Vrijdagmiddag 19 mei gelijk een mail met foto HDD + Pakbon van deze fout de deur uitgestuurd.
Update 2: Donderdag 25 mei is de harde schijf opgehaald door DHL. Deze is afgeleverd de volgende dag (26 mei) op het adres van Storage Island.
Update 3: Op 30 mei, 1 juni en 2 juni diverse mails verstuurd wanneer het geld wordt teruggestort. Maar tot op de dag van vandaag nog geen communicatie of terugstorting gehad.
Update 4: Op maandag 5 juni eindelijk een reactie, bedrag wordt ASAP teruggestord binnen uiterlijk 2 werkdagen. Inmiddels is het alweer vrijdag 9 juni en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Dit is echt zo vermoeiend.
To be continued….
Goed en netjes verpakt, dat wel.
Er zat veel bubblewrap om de harde schijf heen!
Review wil ik nog (positief) aanpassen als dit gewoon goed wordt opgelost. Ik begrijp ook dat fouten maken menselijk is.
Als ik het product (kosteloos) kan terug sturen en het totaal bedrag terug gestort kan krijgen zou ik dat zeer op prijsstellen.
Inmiddels is het al dinsdag 13 juni en heb ik nog steeds geen bericht of terugbetaling gehad.