Amazon.nl

Zoek je wat op Aliexpress dan kan het door het enorme aanbod soms even duren voordat je het gevonden hebt. Ditzelfde gebeurd nou ook met Amazon, ze laten nu ook Chinese verkopers adverteren voor hun producten.

Maar wat ze vergeten is catagorieen toe te voegen voor bijvoorbeeld esp modules . Dus ben je tergend lang aan het zoeken naar de juiste esp module.
En het resultaat is dat je eindelijk de juiste module in huis denkt te krijgen maar dan blijkt er toch geen ram op de module aanwezig te zijn terwijl het wel zo geadverteerd werd. Je betaald ook een westerse prijs voor de China meuk via Amazon en onduidelijk is waar het vandaan verzonden wordt.

Wat mij betreft sterft dit bedrijf aan hun eigen succes. ik bestel wel ouderwets via een individuele webshop die ik via Idealo, beslist, o.i.d. gevonden heb.

verpakking van de producten is idem aan de producten van Ali en dus ook verbogen pootjes en dergelijke want de verpakkingen worden steeds kleiner en platter.

Scorekaart voor Amazon.nl