AlgemeenBieden een normale prijs aan en geven eerlijk aan dat ze het product niet op voorraad hebben integenstelling tot bedrijven zoals megekko. Echter wordt je order meerdere keren uitgesteld en de datums die ze geven steeds onduidelijker met teksten zoals "Levertijd: 1–4 werkdagen als de producten op voorraad zijn." Ja godsamme, daar heb je wat aan. Een streef datum ontvang je niet, maar af en toe ook wel waarna die dan weer verzet wordt. Ik zit al sinds 12 april te wachten op mijn order met nu eindelijk een nieuwe streefdatum (vannochtend ontvangen van 30-05-2023!).
Na de laatste mail ben ik eens gaan kijken en wat blijkt? Andere shops hebben het product wel al op voorraad ondertussen (ook écht op voorraad zelf), waaronder ook nieuwe shops (maxict in dit geval als voorbeeld) die er eerst niet tussen staan en nu het nog eens goedkoper aanbieden ook! Order geannuleerd, aan deze tent heb je niks. Ik ga naar maxict die hebben hem wél op voorraad tegen een betere prijs en leveren hem de volgende werkdag.