CAPS

SiComputers heeft 2 niet bestelde monitoren afgeleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Of het nummer staat uit tijdens werktijden of je staat 20 minuten in de wacht met continu 1 wachtende voor je. Via de mail reageren zij snel, maar je krijgt onvolledige antwoorden met spel- en taalfouten. Op mijn verzoek om de juiste bestelling z.s.m. na te sturen kreeg ik de reactie "goed nieuws uw retouraanvraag is goedgekeurd". De klant mag de bestelling ongeacht hoe groot of zwaar de doos is zelf terugbrengen naar een afleverpunt voor retour. Pas na ontvangst en controle zou de juiste bestelling geleverd worden. Er wordt een pakbon meegestuurd voor 1 collo, terwijl ik twee losse dozen heb ontvangen. SiComputers blijft volhouden dat ik 1 doos heb ontvangen waar beide inzitten. Vervolgens staat hetzelfde scherm te koop voor een lagere prijs. Zodra je die wilt bestellen blijkt dat niet mogelijk. Toen wist ik het zeker (alsnog een aanname). Ze hebben de schermen aangeboden, maar ze hebben de schermen nooit op voorraad gehad. Dit komt overeen met diverse reviews. In mijn optiek hebben ze dus willens en wetens de verkeerde schermen gestuurd. En uiteraard heb ik het mailtje mogen ontvangen dat het bestelde product niet leverbaar is. De goederen zijn retour en nu is het afwachten of ik mijn geld teruggestort krijg. Afgezien van de reactietijd op mails is werkelijk alles onder de maat. Ik hoop dat de heer Yildirim enig fatsoen heeft (uit alles blijkt van niet) en hun processen klantvriendelijk gaan inrichten. Ik kan mij niet heugen dat ik een slechtere ervaring heb gehad met een ander bedrijf. Zij zullen vast bestellingen correct afhandelen, maar mijn advies is om jezelf de moeite te besparen zaken te doen met SiComputers!

De verzending is volgens SiComputers in 1 doos. Ik ontving er 2 die redelijk hard voor de deur op de grond werden gesmeten door de bezorger. Hij belt aan en na opendoen was de bezorger al weer 20 meter verderop en schreeuwde nog iets onverstaanbaars. Ik vermoed dat hij "prettige dag" zei. Dat is wel positief.

Zoals eerder aangegeven. Goede reactietijden op vragen via de e-mail. Onvolledige en soms merkwaardige reacties. Daarbij type- en taalfouten. Getuigd niet van enige interesse of verantwoordelijkheidsgevoel. De algemene indruk is waardeloos.

Scorekaart voor CAPS

Qshops