AlgemeenNatuurlijk zullen veel beoordelingen geschreven worden wannneer er iets fout gelopen is dus geef ik hier maar het oordeel "slecht" en niet "waardeloos".
Eerdere bestelling bij Amazon.nl was gewoon oke en bij bestellingen bij Amazon.de (vanwege mijn werk in Duitsland ook gewoon een alternatief) zijn altijd goed verlopen.
Ik heb 2 externe HDD's besteld en na de bestelling direct te horen gekregen dat het iets langer kon duren. Na ongeveer 10 dagen opeens het bericht dat de zending tijdens transport verloren is gegaan en dat het geld teruggestort wordt. Er is nooit bericht of info gekomen dat het product überhaupt verstuurd is.
Geld is meteen teruggestort dus hier geen probleem. Prijzen van de HDD's zijn inmiddels wel duurder geworden, ook bij Amazon.
Ik heb de moeite genomen om de Amazon klantenservice te contacteren omdat ik persoonlijk van mening ben dat "het kwijtraken tijdens transport" een smoesje geweest is en wilde meedelen dat ik er geen begrip voor had (waar ze om gevraagd hadden).
Antwoord kwam in het Engels aangezien er momenteel vertraging is bij de Nederlandse klantenservice. Het zou doorgestuurd worden naar de desbetreffende verantwoordlijke afdeling maar ik heb er weinig vertrouwen in dat het ook daadwerkelijk wordt behandeld of bekeken.