Redux Gaming

Garantie Claimen voor MSI RTX 4090 GAMING X
Nooit meer doen zakken met Redux Gaming

Redux Gaming verzend Duure computer onderdelen die niet eens verzekerd en niet aangetekend zijn. Als pakket kwijt is ben je ook geld kwijt
LET A.U.B OP!!!

Ik heb een RTX4090 MSI Gaming X videokaart overgenomen van iemand van marktplaats. Na deze kaart kort in gebruik te hebben gehad ontdekte ik dat de kaart last had van coilwein. Om dit op te lossen claimde ik garantie bij Redux, aangezien er nog garantie op de kaart zit. Kaart toegestuurd naar Redux.

Na anderhalve week niks te hebben meer gehoord, belde ik ze. Na 45min in wacht gestaan te hebben nam eindelijk iemand de telefoon op met de mededeling “ja wij vinden dat de Coilwine niet erg is en hebben we videokaart terug gestuurd.”

Oké dus wachten weer op de videokaart. Drie dagen later niks binnen ook geen track en tracé van post nl of DHL gehad. Ik weer bellen naar Redux en dit keer een uur en 20 minuten in wacht gestaan. Wat blijkt…hebben ze de videokaart naar het adres van de originele koper van de kaart gestuurd! En DHL geeft aan het af te hebben geleverd. Terwijl duidelijk al mijn gegevens en adres op de reparatie claim stonden met mededeling daar naar terug te sturen.

Ik heb vervolgens zelf de vorige eigenaar gebeld en hij gaf aan niet thuis te zijn en op vakantie was en daarom nooit het pakket zelf heeft kunnen aan nemen. DHL heeft blijkbaar het pakket bij de deur gezet en is weggereden. Pakket is weg! Wellicht heeft iemand het pakket meegenomen!

Ik weer bellen naar Redux Gaming en wederom weer een uur in wacht.
Redux gaf aan dat ze een procedure starten met DHL betreft het pakket wat zoek is!

Week later weeeeer gebeld naar Redux Gaming, want op email reageren ze bijna helemaal niet.
Krijg ik van hen antwoord dat DHL rapport is dat het pakket is geleverd, dat weet ik ook dus maar niet bij mijn helaas. Nu moet ik zelf bezwaar maken bij DHL maken!?! 😵WTF!?

Ik ben geen afzender en geen ontvanger en nog eens geen track en tracé code gehad.

Ik ben naar een advocaat gegaan, want ik weet ook niet wat ik nu verder moest doen!?

Project staat meer dan maand met compleete Custom loop van Ekwb. Ik heb ook trouwens golden case badge op megekko gekregen voor niet compleet pc 😭 en kan niet eens afmaken

Scorekaart voor Redux Gaming