Beste Godfella,
Wat vervelend om te lezen dat je onze klantenservice als ontevreden hebt ervaren.
Helaas kunnen we met de door jou gegeven informatie niet zien om welke bestelling het hier gaat, ook kunnen we op je naam geen gegevens terugvinden.
We zouden je willen vragen om een email te sturen naar info@allyourgames.nl met je ordernummer en verwijzing naar je review. Dan kunnen wij op basis daarvan de contactmomenten nog eens terugkijken en waar nodig een oplossing/extra compensatie aanbieden. OF waar nodig andere stappen ondernemen in de toekomst.
Aan de hand van je review zien we dat wij je bestelling conform onze belofte hebben opgestuurd, en dat je op de dag van je bestelling nog een verzendbevestiging hebt ontvangen via de mail. Op basis van deze informatie kunnen we concluderen dat jouw bestelling in het verzendtraject is vertraagd, wat natuurlijk erg vervelend is.
Ondanks de vervelende situatie hopen we op je begrip. Het is goed om te weten dat onze klantenservice op werkdagen altijd binnen 24 uur (en vaak zelfs binnen enkele uren) reageert op klantvragen. Je kunt ons bereiken via info@allyourgames.nl of telefonisch via 040 218 00 30.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice AllYourGames.nl