AlgemeenIk had een hele serie producten bij ze besteld, vanuit een zorgvuldig afgewogen keuze voor hun winkel voor bepaalde producten van mijn wensenlijst. Een PC bouwen betekent veel onderdelen bestellen en ik wilde een mooie totaalprijs maken door 3 shops te combineren.
Dus dan heb ik eindelijk een mooi bestelplan, alles besteld en dan blijkt ondanks wat er op de site staat bij SiComputers vanalles helemaal niet leverbaar.
Voelt als totaal valsspelen. Ik heb mijn bestellingen geplaatst bij de verschillende winkels op basis van hun informatie en als die dan niet klopt, dan heb ik eigenlijk niks aan zo'n optimalisatieproces voor een grote bestelling.
Intussen heb ik dus wel bij SiComputers besteld, maar moet ik nog achteraf bij 1 of 2 andere winkels bestellen, waar de prijzen hoger zijn en waar ik ook weer extra verzending voor moet betalen. Als ik dat had geweten, had ik dus waarschijnlijk een andere keuze gemaakt en was ik meerdere tientjes goedkoper uit geweest.
Ik vind het echt onacceptabel dat een winkel op hun website spullen aanbiedt die ze gewoon niet kunnen leveren. Binnen enkele dagen wisten ze dat al, dus het had gewoon niet op hun site moeten staan.
Het komt mij dus gewoon over als lokkertje.
En dan krijg je ook nog de natrap: het supersnel betaalde geld (via IDeal) wordt pas na 14 dagen teruggestort. Ook nog even rente trekken op een bestelling van zo'n artikel, of zo? (En dan ook nog schrijven dat ze extra hun best gaan doen om het snel terug te storten... ja hoor, de koekoek!)
En aan financiële compensatie voor de geleden schade (want die is er dus), nee, daar kunnen ze niet op ingaan.
Dit aspect vind ik echt waardeloos.
Verder hebben ze de dingen die wel geleverd konden worden netjes en snel opgestuurd. Maar ik ga deze winkel dus echt nooit meer mee laten dingen in een wensenlijstje bestellijst. Je hebt er gewoon niks aan.
Zoals hierboven gezegd: totaal waardeloos dat de bestelde producten gewoon niet geleverd kunnen worden. Meerdere producten gewoon!
KlantenserviceHeel aardige mensen, reageren redelijk snel, maar ze beloven onzin ("met spoed geld terugstorten"), want ze komen het toch niet na. Gewoon zoethoudertjes...