Extrasoft

heb bij deze winkel een pc samengesteld met onderdelen uit hun assortiment, aangezien het samensteken gratis was dacht ik, tuurlijk doe maar (dan hoef ik dat niet meer te doen).

Meeste onderdelen waren op voorraad behalve de videokaart, die kaart was op dat moment moeilijk leverbaar volgens hen en hun voorstel was om een andere kaart te nemen, dit was een kaart die ze voor de eerste keer binnen kregen en zelf al eens getest hebben in een PC, kreeg deze kaart dan ook aangeboden voor een lagere prijs (pluspunt). dus voor mij was het goed.

Kwestie van de samengestelde PC.
Slordigheid allom,
-kabels in de pc lagen en hingen overal, heel slordig
-de koeler op de cpu : na een maand begon de pc alarm te geven voor de cpu temp (75gr). Zelf de koeler eraf om te kijken wat het probleem zou zijn, bleek dat er geen hoop maar een berg (mount everest) koelpasta opzat die in dikke klonters naast de cpu uitpuilde (eigenlijk iets onvergeeflijk). na zelf het hele boeltje opgekuisd te hebben en een normale laag koelpasta op de cpu te hebben gedaan was het temperatuur probleem van de baan.

wel vriendelijke mensen in de winkel maar zou men pc daar niet laten samenstellen, doe het dan liever zelf

Scorekaart voor Extrasoft