AlgemeenIk weet niet wat bij dit bedrijf in de tussen tijd is gebeurd. Maar een ding weet ik wel. Klantenservice is er niet. Product kapot binnen 2 jaar kapot en heb gewoon recht op een product die deugt over respecterende termijn.
Geef hem/ haar feiten aan. En persoon stuurt nog wat text waar je ook niks mee kan en blokkeert me. Wel bijzonder. Lijkt er op dat dit bedrijf behoorlijk richting de afgrond gaat. Service 0 Sterren producten kan je tegenwoordig beter bij een echt goed werkend bedrijf kopen zoals Amazon, coolblue, mediamarkt. Prijs zal bijna gelijk zijn of beter. Maar service bij het hebben van problemen en lossen ze daar wel op.
Als ik zo alle andere recentelijke review kijkt valt het al erg op (bizar negatief en vingertje wijzen op google review erg onprofessioneel).
Zal hierbij ook de Berichten posten van het gesprek.
Mijn advies KOOP HIER NIKS!
Normaal niks speciaals. Toen der tijd gewone levering gehad. Maar service is het gene waar het fout gaan. Bedrijf doet niks aan Service.
KlantenserviceArrogant, onbeschoft en 0 Service. 1 Ster is echt teveel voor hoe ze met je omgaan.