AlgemeenBestelling was makkelijk. 2x HPE ProLiant DL360 Gen9 besteld. Het samenstellen verloopt het zelfde als bij dell. Je kan b.v. uit een pul down menu een processor selecteren.
VerzendingVerzending geschied via UPS. Het was op tijd binnen. Na weigering van de retour zending verandert in waardeloos.
KlantenserviceUpdate.
Blijkbaar is men niet op de hoogte van de wetgeving. Binnen 14 dagen mag zonder opgaaf van redenen het product terug gestuurd worden.
Omdat de servers niet paste wilde ik gebruik maken van mijn herroeping recht.
Na Serverzaak te hebben gebeld wist de man mij te vertellen dat ik daar geen recht op had. Omdat het een speciaal samengesteld opmaat gemaakte product is.
En daar gaat het mis. Een keuze maken uit een keuze menu is iets anders dan een opmaat gemaakte 3-delig pak. Er viel wel iets te regelen maar dat koste mij geld.
Daarnaast stelt hij zijn algemene voorwaarde boven de Nederlandse wet.
Ik heb inmiddels 2 brieven verstuurd. Aangetekend en gewoon en per e-mail. Daarnaast komt UPS de spullen dinsdag ophalen, en daar zit ook weer een brief bij.
Beste,
Bedankt voor de reactie. Vervelend dat u niet tevreden bent en een review plaatst welke de indruk wekt dat wij niet welwillend zouden zijn om tot een oplossing te komen.
U besteld 2 gelijkwaardige (refurbished) servers met elk ook nieuwe onderdelen. Dit zijn zakelijke producten welke relatief veel geld kosten, door u op maat worden samengesteld en door ons naar uw specificaties worden geassembleerd, geupdate en getest. Dit is geen product wat simpelweg van de plank wordt gepakt maar hier gaan vele uren werk in zitten en worden daarnaast kosteloos naar u verzonden.
Wij hebben geen enkele invloed kunnen uitoefenen op uw keuze voor dit product en schijnbaar heeft u zelf niet voldoende onderzoek gedaan voor u besloot de aankoop te doen.
Bij het bestellen bent u akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Deze zijn door ons zorgvuldig opgesteld met inachtneming van de wet en waarbij advies is ingewonnen bij een expert op dit gebied.
U besloot direct na ontvangst contact met ons op te nemen met enkel de mededeling dat de servers retour zouden komen. Nog voor wij u hierop antwoord konden geven besloot u ons te bellen. Tijdens dit gesprek is door ons duidelijk gemaakt dat dit een op-maat product is en dat het niet vanzelfsprekend is dat deze retour komen maar dat, ondanks wij dit niet verplicht zijn, er soms best wel over te praten valt mits de gemaakte kosten gedekt worden. U heeft hierop aangegeven hier later op terug te komen. U bent hier niet op terug gekomen maar besloot zelfstandig de servers zonder verder overleg retour te sturen en bovenstaande review te plaatsen. Ook heeft u ons daarna een email gestuurd met daarin de opmerking dat wij niet gereageerd zouden hebben terwijl wij duidelijk contact met u hebben gehad en u zelf degene bent geweest die na dit gesprek hier niet op teruggekomen is.
Helaas kan je de review niet verwijderen maar alles is netjes opgelost