123led.nl

Als je op zoek bent naar verlichting en elektronica, is 123led.nl misschien wel een van de eerste websites die je tegenkomt. Helaas is de website zelf behoorlijk gedateerd en lijkt het ontwerp en de indeling niet te zijn bijgewerkt sinds de site online ging.

Het probleem is echter dat ze op de voorpagina een belofte doen die ze niet waarmaken: "Vandaag besteld, morgen in huis". In de praktijk blijkt deze bewering simpelweg onjuist te zijn. Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op de site met de verwachting dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Helaas duurde het meerdere dagen voordat mijn bestelling arriveerde, wat behoorlijk frustrerend was.

Bovendien wordt de bewering van 123led.nl dat bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, de volgende dag worden geleverd, ook niet ondersteund door hun eigen leveringsinformatiepagina. Op deze pagina staat duidelijk vermeld dat de levertijd voor de bestellingen die net voor het weekend geplaatst zijn 1-2 werkdagen bedraagt. Dit is een realistischer tijdsbestek, maar het komt niet overeen met de beweringen die de website maakt in de banner op alle pagina's.

Als klant voel ik me behoorlijk misleid door deze valse beloften. Hoewel de website over het algemeen goed werkt en een breed scala aan producten biedt, is het onvergeeflijk om klanten valse beloften te doen. Als 123led.nl serieus genomen wil worden als een betrouwbare webshop, moeten ze hun levertijden duidelijker communiceren en niet langer onrealistische beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken.

Helaas moet ik mijn ervaring delen dat de levertijd van mijn bestelling aanzienlijk langer was dan aangegeven. Dit heeft mij veel ongemak en frustratie bezorgd, vooral omdat ik geen duidelijke updates ontving over de status van mijn bestelling. Ik ben teleurgesteld in de verkoper vanwege deze vertraging en het gebrek aan transparantie. Ik zal in de toekomst voorzichtiger zijn bij het doen van zaken met deze verkoper.

Hoi! Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Ons streven is om binnen 24 uur te leveren. Helaas worden pakketten op zondag niet geleverd waardoor het kan zijn dat een pakket 1-2 werkdagen later geleverd wordt. Indien een pakket niet binnen de gestelde termijn wordt geleverd, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je dan graag verder. Groetjes, Christianne van 123led

Scorekaart voor 123led.nl