AlgemeenOpzich een prima product gekocht ware het niet dat na 2 jaar compleet instortte een maanden lang bij Paradigit/Campus en/of Lenovo in reparatie bleef terwijl Actua voor de verlengde "garantie" rekeningen stuurt van 50 euro als je laptop na een maand in de reparatie twee weken later weer terug kan voor reparatie. Eind december heb ik de laptop aangemeld en nu eind april nog steeds geen laptop. Schandaligs clubs die Lenovo, Campusshop en Actua.
KlantenserviceJe moet er continu achteraan zitten maar je krijgt alleen maar te horen dat ze geen onderdelen hebben. Maanden lang moet je zonder product zitten en krijg je vanuit Actua rekeningen gestuurd voor eigen risico bij verlengde garantie.
Beste jjgroen,
Bedankt voor het bericht.
Vervelend om te lezen dat de laptop niet goed is gerepareerd en daardoor nog een keer verstuurd moest worden.
De reden dat er voor de tweede keer een eigen risico werd gevraagd was omdat bij de tweede reparatie een ander onderdeel defect was en vervangen diende te worden.
Het bedrag van het eigen risico hebben wij in die gevallen geen invloed, deze worden uitgestuurd door de verzekeraar.
Ik zie dat in deze reparatie het moederbord compleet wordt vervangen om het probleem te verhelpen. In de eerste reparatie was de bovenkant samen met het toetsenbord vervangen.
Zowel het reparatiecentrum als wij doen onze uiterste best om de laptop zo snel mogelijk weer naar je toe te sturen.
Excuses voor het ongemak.
Rob
Team Paradigit