TI-84shop.nl

Zéér negatieve ervaring. Na het uitblijven van levering heb ik het bedrijf gecontacteerd. Hoewel dit moeizaam verliep, kreeg ik meermaals loze beloftes die niet werden nagekomen. Na een maand wachten op de levering van mijn playstation 5, besloot ik de bestelling te annuleren en het gewoon via bol.com te kopen (levertijd: 15 uur). Zelfs de vraag tot annulatie duurde 10 dagen en evenveel telefoontjes. Sindsdien wacht ik al anderhalve maand op mijn geld (€ 665) en kreeg ik nog steeds de ene loze belofte na de andere. Conclusie: koop NIETS bij TI-84Shop. ORD120846

Nooit verzonden, na anderhalve maand zelf geannuleerd. Annulatie duurde ook 10 dagen en evenveel telefoontjes.

Moeilijk bereikbaar, en voortdurend loze beloftes. ik vermoed dat er geen dossiers worden bijgehouden. Zo werd er tijdens mijn verzoek tot annulatie door ti84 geantwoord dat het product tegen eind van de week geleverd zou worden. Ook spreken ze nu ik mijn geld terugvraag nog steeds over een aankomende levering. Ik moet ze telkens corrigeren.

Scorekaart voor TI-84shop.nl