AlgemeenZe hebben een scherpe prijs, maar wel een slechtere service. Vriendelijke mensen aan de telefoon maar een week geleden een toestel met abonnement besteld. Moest er zelf achteraan bellen om een probleem met de nummerportatie op te lossen en wacht al een week op het toestel dat gewoon op voorraad is.
Ook het contract werd niet automatisch toegezonden maar moest daarvoor bellen.
16-4: Tot op heden het toestel nog niet ontvangen. Wel al 2 keer beloofd dat ik het toestel uiterlijk het weekend zou moeten hebben maar nog niets ontvangen, ook nog geen track&trace.
17-4: Zojuist weer gebeld en na een halfuur in de wacht blijkt dat er "op voorraad" staat op de website terwijl er geen voorraad is. Ik krijg mijn toestel "ergens deze week" als er een levering binnenkomt.
18-4: Telefoon is daar overbelast. Uiteindelijk iemand gesproken die het ging regelen en mij om 18uur zou terugbellen. Helaas niet gebeurd.
Update: krijg via postnl nu wel een bericht dat er een pakket onderweg is. Even afwachten dus.
19-4 Alsnog gebeld met excuses dat ik niet was gebeld gister. De telefoon is ontvangen!
Al met al erg moeizaam met de overbelaste lijnen en slechte voorraad meldingen op de website. Als dat wat strakker is ingeregeld scheelt dat een hoop telefoontjes en klagende klanten als je weet waar je aan toe bent.