Dustin

Ik heb in het paasweekend een bestelling geplaatst voor een artikel waarvan er volgens de website nog 4 op voorraad waren. Ik ging er dus vanuit dat het product op de eerstvolgende werkdag (dinsdag) verzonden zou worden, zoals de website belooft. Echter kreeg ik op donderdag een email dat de verzending op z'n vroegst op zaterdag zou plaatsvinden. De klantenservice kon me uitleggen dat de website de voorraad bij de leverancier laat zien, en niet de eigen voorraad. Ik was niet de eerste klant die klaagde over deze misleidende informatie. Omdat ik niet langer kon wachten, heb ik de bestelling geannuleerd en elders opnieuw besteld (waar het product wel direct verzonden werd).

Na lang in de wacht te hebben gestaan (-1 ster) werd ik uiterst vriendelijk geholpen (5 sterren). Hoewel de klantenservice niks aan de verzenddatum kon doen, hebben ze het probleem rustig uitgelegd, en hebben ze op mijn verzoek de bestelling vlot geannuleerd.

Scorekaart voor Dustin