Dustin

Voorraad-indicatie klopt niet. Bij het bestellen werd bij 1 item aangegeven dat de verwachte levertijd 2 weken was, maar vrijwel direct na het bestellen werd aangegeven dat dit 2 maanden zou gaan duren. Op de website werd in de tussentijd nog wel steeds aangegeven dat de verwachte levertijd 2 weken was. Deze wordt dus niet bijgewerkt met de werkelijke verwachte levertijd. Na het verstrijken van deze verwachte levertijd kwam er nog steeds niets en hoor je verder ook helemaal niets. Op andere websites was dit onderdeel wel gewoon te krijgen, dus vanuit de fabrikant wordt wel geleverd. Uiteindelijk zelf er achteraan gebeld en de hele order geannuleerd en opnieuw besteld bij een concurrent. Toen had ik de spullen een dag later in huis.

Omdat ik tijdens het bestellen 1 item was vergeten toe te voegen heb ik de dag erna gevraagd of het mogelijk was om nog een artikel toe te voegen aan de bestelling zonder daarvoor apart verzendkosten te betalen. Normaal gesproken wordt dan vaak de optie aangeboden om te bestellen met de optie "zelf afhalen" zodat ze dit dan toevoegen aan de eerdere bestelling, maar dit was onmogelijk.

In de twee maanden dat ik gewacht heb is ook niet de optie geboden om de andere artikelen alvast op te sturen. Je hoort gewoon niets meer, zelfs niet als de uitgestelde datum niet gehaald wordt. Bij navraag kreeg ik sterk de indruk dat er helemaal niets gebeurd was in die tijd en dat de bestelling "buiten beeld" was geraakt. De medewerker gaf zelf ook aan dat het allemaal nog niet helemaal op rolletjes liep na de overname van Dustin. Dat heb ik gemerkt..

Frustrerende ervaring al met al.

Scorekaart voor Dustin