Samsung.com

De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het bestelproces verloopt soepel. Als het product wordt geleverd is er niets aan de hand, maar als er iets mis gaat is de service waardeloos

Ik heb drie weken geleden een product besteld die de volgende dag zou worden geleverd. Tot op heden is er nog niets geleverd

Ik heb ondertussen al meerdere keren contact gehad met de klantenservice en telkens wordt er gezegd dat er een onderzoek loopt om uit te zoeken waar het pakket is. Het bericht is telkens hetzelfde: er is aan de backoffice gevraagd om het te onderzoeken. Medewerkers spreken elkaar tegen en er niemand kan mij iets vertellen hoe lang het onderzoek nog kan gaan duren.
Klantenservice is erg passief, ik hoor niets vanuit Samsung en ik heb het gevoel dat er ook niets gebeurd als ik hen niet bel. Omdat ik ondertussen zonder telefoon zit heb ik zojuist (m.b.v. de ACM) gemaild dat ik de koop wil ontbinden.

Scorekaart voor Samsung.com