bol

Ze hebben bijna alles en de levering is meestal heel snel. Voor de meeste artikelen geldt ook gratis levering, en betalen doe ik altijd achteraf. Het is nog nooit voorgekomen dat ik iets te laat of helemaal niet kreeg, ook al werkt Bol met heel veel leveranciers. De website is overzichtelijk en je vindt makkelijk wat je zoekt. Je kunt ook alles wat je ooit besteld hebt terug vinden in je accountpagina, wat nabestellen erg makkelijk maakt.
In het huidige digitale tijdperk is Bol makkelijk, snel, en betrouwbaar.

Alles komt netjes verpakt aan, en tegenwoordig lijkt het dat de verzendbedrijven hun werk ook beter doen. ( PostNL trouwens altijd al prima). Het gebeurt heel soms nog dat pakjes voor de deur worden neergesmeten en de bezorger alweer weg is voor je kunt open doen, maar daar lijkt verbetering in te komen.

Het is heel lang geleden dat ik voor het laatst de klantenservice nodig had. In het verleden ooit problemen gehad met een defecte E-reader die niet terug genomen werd, maar dat is al zo lang geleden dat ik aanneem dat het tegenwoordig anders gaat.

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk