Refurbished.nl

Ik zou graag een andere ervaring toe willen voegen. En denk ook een verklaring te hebben waarom er zo veel negatieve ervaringen zijn.

Ik heb een iPad Pro besteld en ontvangen. Staat was volgens website ‘redelijk’/3-sterren, maar hij ziet eruit als nieuw! Één krasje op het scherm. Ik ben heel blij verrast.

Ik zie veel negatieve reviews en ik denk dat het komt omdat refurbished.nl een platform is voor winkel en repairshops die refurbished apparatuur over hebben. Daarmee is de kwaliteit afhankelijk van de partij die het apparaat levert. Mijn iPad Pro 11” is via refurbished.nl geleverd door VistaTelecom in Haarlem. Betrouwbare goede winkel (ook volgens Google review).

Het zou helpen als refurbished.nl review/scores deelt van hun leveranciers (zonder namen te delen uiteraard, maar dan verliezen zij hun business model), zodat de cowboys van het platform verdwijnen.

Ik heb in ieder geval een uitstekende ervaring. Gelukkig geen ervaring hoeven opdoen met hun klantenservice of retouren.

Goed verpakt en veilig verzonden.

Scorekaart voor Refurbished.nl